Nosaltres

banner
banner
banner
aboutL'equip
1

Àngel Carbonell Amenós

Neix a Terrassa el 8 de juliol de 1972. Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, actualment exerceix de professor de secundària. El 2016 l'editorial Emboscall li publica el seu primer llibre de poesia, L'instant és tot, un recull d'haikus i tankes. El 2017 els Amics de les Arts de Terrassa, li publiquen cinc poemes en una plaquette, Quatre cors. El 2018 l’Art de la Memòria li publica una tria de cent epigrames del llibre 12 de l’Antologia palatina traduïts per ell mateix al català: La musa dels nois. Entre el 2017 i el 2019 col·labora en la revista digital de pensament musical “Sonograma Magazine”, amb una secció dedicada a maridar música i poesia; també hi publica una ressenya cada mes. També forma part, des de l’inici, de l’organització del Rauxa, la Setmana de la poesia de Terrassa.

2

Andreu Pérez-Mingorance

Andreu Pérez-Mingorance, vaig néixer a la fleca del Pimentón en una calorada d’agost de 1963, a Exoche, colònia grega a l’atles de Ptolomeu, Órgiva, aquella dels festivals hippys, a casa com es feia abans. La infantesa un xic allà un xic aquí i l’adolescència de lletraferit i esportista pels carrers de Terrassa. Sense saber ni com ni per què em va donar per escriure i fer filologia, pensant que escriuria millor, després de doctorar-me em vaig rendir a la evidència –a la facultat no ensenyen a escriure, a les acadèmies d’escriptura tampoc- i em vaig anar cap a l’Empordà i cap a El Pla de l’Estany, escriure no sé si escric millor, però inspiració no em falta. Poeta troneres, novel·lista desvergonyit i contista que no calla aquí hi vaig fent. Salut i lletres companys.

3

Joan Auladell

Nascut al Maresme l’any 1961. Llicenciat en dret i en ciències econòmiques, he fet d’advocat pràcticament tota la vida. Però, com que tots tenim un passat, vaig ser durant dos anys director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament. Interessat per la política, l’art, la música i d’altres coses, sóc autor de diversos llibres i articles que mai no recordarà ningú.

about